Zelfstandig werkend kok / Chef de partie

Solliciteer nu

Zelfstandig werkend kok / Chef de partie

Werken op een bijzondere locatie? 

 

Midden in het museumpark in Rotterdam ligt het depot Boijmans Van Beuningen. Het depot is het eerste publiekstoegankelijke kunstdepot ter wereld en heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Als bezoekers de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen nog een bijzondere ervaring. Daar, op het dak van het depot, heb je niet alleen uitzicht op het panorama van de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase. 

 

Overdag serveert Renilde een goede lunch van broodjes, salades en soepen, exclusief voor de bezoekers van het depot. In de avond is het restaurant open voor iedereen en kiezen de gasten voor een gastronomisch menu carte blanche vanaf 4 gangen. De keuken kookt met de seizoenen mee en maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale producten die we afnemen van een selecte groep leveranciers. Naast lunch en diner verzorgen we ook de verschillende evenementen die plaatsvinden in zaal Coert en elders in het gebouw.

 

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een

Zelfstandig werkend kok / Chef de partie (24-38 uur)

Full-time / Part-time · Rotterdam


Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring in de keuken en werkt graag in teamverband. Je kan knallen met de mis-en-place, maar weet ook hoe je een gerecht mooi presenteert op een bord. Je houdt van de hectiek van het service, maar je behoudt ook het overzicht en de kwaliteit. Je bent leergierig en werkt je graag met verse producten in een creatief menu.

Wat ga je doen?

Als zelfstandig werkend kok heb je de leiding over een partie. Je draagt met het team de zorg voor de (voor)bereiding en presentatie van gerechten. Overdag werk je aan de mis-en-place en s’avonds draai je een eigen partie. Je werkt nauw samen met de chef en de rest van het koksteam in uitvoering en uitgifte van de gerechten. Je kan zowel op het lunchrestaurant, fine dining avondrestaurant en evenementen worden ingezet.

Wat bieden wij?

Wij bieden een plek in een hecht team waar er veel ruimte is om te leren. Je werkt met prachtige verse producten uit het seizoen met een dagelijks wisselend menu. Onder leiding van een bevlogen chef werk je aan creatieve gerechten en is er ruimte voor eigen input. Naast een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving vindt salariëring plaats volgens de Horeca CAO.

We kennen een vakantietoeslag van 8% en 25 vakantiedagen op basis van 38 uur per week.
Pensioen bij het Pensioenfonds Horeca & catering. Verder kun je gebruik maken van personeelskorting in de daghoreca en de museumwinkel, bedrijfsyoga op het dak van het depot, het e-learningplatform Goodhabitz en een museumjaarkaart.

Interesse?
Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.