Project controller

Solliciteer nu

Project controller

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie op wereldniveau. Het museumgebouw aan het museumpark is gesloten voor een noodzakelijke renovatie die zal naar verwachting zeven jaar gaat duren. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd.


In verband met het vertrek van onze project controller zoeken we per direct een

Ervaren Project controller (16-24 uur per week)

PART-TIME · ROTTERDAM

Profiel

Je bent een ervaren, professionele project controller. Je begrijpt de relatie tussen het museum en haar stakeholders in het bijzonder die met de gemeente. Tevens heb je als project controller ruime ervaring met bouwprojecten en subsidieaanvragen en -afrekeningen. Als project controller heb je een planmatige wijze van werken en je bent organisatorisch sterk. Je hebt kennis van en ervaring met het analyseren en beoordelen van plannen en het opstellen begrotingen. Je bent gewend zelfstandig te werken, tegelijkertijd ben je een teamplayer. Je rapporteert aan de controller van het museum. Je bent ondernemend, pro-actief en je hebt uitstekende adviesvaardigheden. En uiteraard heb je affiniteit met kunst!

Functie inhoud

Als project controller ben je de steun en toeverlaat van de controller en de zakelijk directeur van het museum. Dat betekent o.a. dat je alle financiële informatie verzamelt m.b.t. de voorbereiding, uitvoering en implementatie van de projecten (en de diverse deelprojecten). Je analyseert en beoordeelt bestaande plannen. Je denkt in scenario’s, en brengt impact en risico’s in kaart. Dat betekent o.a. het inventariseren van werkzaamheden en kosten en het opstellen van planningen en begrotingen teneinde projecten beheersbaar te houden.

Je beoordeelt contracten en bereidt contractonderhandelingen voor, juridische kennis en kennis van (Europees) aanbesteden is daarbij belangrijk.

Functie-eisen

• Je hebt een bedrijfseconomische opleiding afgerond (hbo/ac niveau)

• Je hebt kennis van en ervaring met bouwprojecten en (Europese) aanbestedingen

• Je kunt in korte tijd veel informatie verzamelen en verwerken tot adequate rapportages

• Je hebt juridische kennis 

• Je bent communicatief sterk en je hebt uitstekende adviesvaardigheden

• Je werkt planmatig, nauwkeurig en je bent oplossingsgericht

• Je hebt affiniteit met kunst

Wij bieden

Een buitengewoon interessante functie in een dynamische, aantrekkelijke werkomgeving bij een museum van wereldklasse. De functie kan ook ingevuld worden op ZZP basis.

Reageer uitsluitend via onderstaande button.

Meer informatie

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jan-Willem van der Star, Teamleider FA , telefoonnummer 010-4419431 of via star@boijmans.nl


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.