Medewerkers beveiliging

Solliciteer nu

Medewerkers beveiliging

Wil jij deel uitmaken van de afdeling Bewaking, Beveiliging & Veiligheid van Museum Boijmans Van Beuningen? Je werklocatie is depot Boijmans Van Beuningen, waar we als eerste museum onze bezoekers laten zien hoe wij onze kunst bewaren, conserveren en restaureren. En op de zesde etage, met een prachtig uitzicht over Rotterdam, hebben we onze eigen dag- en avondhoreca. Als beveiligingsmedewerker speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van onze bezoekers, medewerkers, en kunstcollecties.

Heb jij het diploma beveiliger 2 en ben je van nature een op en top gastvrouw/gastheer zonder daarbij het veiligheidsaspect uit het oog te verliezen? Dan gaan wij graag met je in gesprek over de vacature van


Medewerker beveiliging

(18-32 uur per week)

Part-time · Rotterdam

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste beveiliger, in het bezit van het beveiligersdiploma 2 die het maximale uit zichzelf weet te halen. Je hebt een professionele, gastvrije houding en uitstraling en je zorgt dat onze bezoekers zich welkom voelen, natuurlijk hou je daarbij oog voor de veiligheid. Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar. En natuurlijk heb je affiniteit met de culturele sector.

Wat ga je doen?

Als beveiliger bij depot Boijmans Van Beuningen ben je te allen tijde gastheer/gastvrouw. Dat doe je zowel vanuit de meldkamer, maar ook vanaf de diverse posities in het depot. Toegangscontrole, bezoekersregistratie, het proactief gebruiken van CCTV behoren tot je taken. Samen met je collega’s zorg je voor de beveiliging en veiligheid van mensen, onze kunstcollectie en zie toe op de uitvoering van relevante werkprocessen. De werkzaamheden vinden 24/7 plaats, wat verschillende werktijden met zich meebrengt. Je werkt in roosterdienst gedurende 7 dagen per week, zowel overdag, ’s nachts en in het weekend.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het MBO diploma beveiliger 2 en je bent van onbesproken gedrag
 •  Je bent van nature zeer klant- en servicegericht
 •  Je bent stressbestendig, hebt een proactieve houding en kunt snel beslissingen nemen in noodsituaties
 •  Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in wisselende diensten te werken, inclusief avonden, weekenden en feestdagen
 •  Je woont in (de omgeving van) Rotterdam
 •  Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal 
 •  Je bent in het bezit van een geldig BHV-diploma of bereid dit te halen
 •  Het verkrijgen van een VOG en een beveiligingspas is een voorwaarde

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende functie in een dynamische en inspirerende museumomgeving van wereldklasse
 • Een hecht en gemotiveerd team waarin samenwerking en collegialiteit centraal staan
 • Salariëring vindt plaats volgens de museum-cao (minimaal € 2.491 en maximaal € 3.016,- op basis van 36 uur per week). We kennen een eindejaarsuitkering van 3,4%, vakantietoeslag van 8%, 27 vrije dagen (bij fulltime dienstverband)
 • Pensioen bij het ABP.
 • We werken met een jaarrooster waardoor je je werk zo goed mogelijk op je privéleven kan afstemmen.

Verder kun je gebruik maken van personeelskorting in daghoreca en de museumwinkel, bedrijfsyoga op het dak van het depot en het e-learning platform Goodhabitz.


Interesse?

Ben je enthousiast over deze baan? Dan komen we graag met je in contact.

Solliciteren kan tot en met 26 februari via onderstaande link.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Martin Sparreboom,  Teamleider BBV via sparreboom@boijmans.nl .

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.