Medewerkers bediening

Solliciteer nu

Medewerkers bediening

Heb jij affiniteit met eten en drinken en wil je graag onze gasten hierin meenemen? 

 

Midden in het museumpark in Rotterdam ligt het depot Boijmans Van Beuningen. Het depot is het eerste publiekstoegankelijke kunstdepot ter wereld en heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Als bezoekers de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen nog een bijzondere ervaring. Daar, op het dak van het depot, heb je niet alleen uitzicht op het panorama van de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase. 

Overdag serveert Renilde een goede lunch van broodjes, salades en soepen, exclusief voor de bezoekers van het depot. In de avond is het restaurant open voor iedereen en kiezen de gasten voor een gastronomisch menu carte blanche vanaf 4 gangen. De keuken kookt met de seizoenen mee en maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale producten die we afnemen van een selecte groep leveranciers. Dit geldt ook voor de dranken die geschonken worden. Er wordt met wijnen met lage interventie gewerkt. Naast lunch en diner verzorgen we ook de verschillende evenementen die plaatsvinden in zaal Coert en elders in het gebouw.

 

Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een

Medewerker bediening (minimaal 16 uur per week – maximaal 38 uur per week).

Full-time / Part-time · Rotterdam

Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met werken in de horeca. Je bent gastvrij, flexibel en werkt graag in teamverband. Je hebt van nature een grote interesse in eten en drinken.

Wat ga je doen?

Je neemt (tafel) reserveringen aan, ontvangt gasten bij binnenkomst, begeleidt en adviseert ze bij hun menukeuze, serveert gerechten en dranken uit en rekent met hen af. Verder help je met de werkvoorbereiding van de dag, schoonmaak en bijvullen van de voorraad. Ook kan het zijn dat de medewerker bediening evenementen uitvoert.

Wat bieden wij?

Naast een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving vindt salariëring plaats volgens de Horeca CAO.
Het uurloon is 13,27 - 14,78 euro bruto exclusief vakantiegeld en verlof.
1 weekenddag per week verplicht om te werken
We kennen een vakantietoeslag van 8% en 25 vakantiedagen op basis van 38 uur per week.
Pensioen bij het Pensioenfonds Horeca & catering.
Verder kun je gebruik maken van personeelskorting in de daghoreca en de museumwinkel, bedrijfsyoga op het dak van het depot en het e-learningplatform Goodhabitz.

 

Interesse?
Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.