Medewerkers bediening

Solliciteer nu

Medewerkers bediening

In november 2021 is op de 6e verdieping van het unieke Depot Boijmans Van Beuningen restaurant Renilde geopend. Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiekstoegankelijke depot ter wereld! Het depot heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. En als bezoekers de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen nog een bijzondere ervaring. Daar, op het dak van het depot, heb je niet alleen uitzicht op het panorama over de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase.

Overdag opent Renilde voor de bezoekers van het depot, maar na 18:00 uur is het restaurant Renilde bereikbaar voor iedereen en kiezen de gasten voor een menu carte blanche vanaf 3-gangen. De keuken staat onder leiding van Chef-kok Jim de Jong. Er wordt gekookt op hoog niveau en voor de gerechten maken we zo veel mogelijk gebruik van lokale producten uit het seizoen. Wijnen spelen daarbij een voorname rol zodat wij onze gasten een complete beleving en een fijne avond bezorgen.

Overdag serveren we een lekkere bak koffie of een ander drankje, zoetigheid en een goede lunch met mooie salades en lekker brood. Daarnaast beschikt het depot over zaal Coert die beschikbaar is voor evenementen.

We bouwen aan een leuk, dynamisch team met een groot hart voor gastvrijheid. Lijkt het jou leuk om samen met ons dit uit te bouwen?

Wij zijn op zoek naar

Medewerkers bediening (fulltime of parttime)

Heb jij affiniteit met eten en drinken en wil je graag onze gasten hierin meenemen? Neem jij de gasten in de avond mee in jouw verhaal over het eten en drinken?

Breng je enthousiasme en ervaring mee en wil je werken in een nieuw Rotterdams icoon?

Full-time / Part-time · Rotterdam


Wij bieden een salaris conform de horeca CAO en een kans om te werken op een unieke plek met een gezellig en ervaren team.

Interesse?

Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Boijmans Van Beuningen erkent het belang en de noodzaak van diversiteit in de organisatie en streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, conform de Code Diversiteit en Inclusie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.