Medewerker Schoonmaak

Solliciteer nu

Medewerker Schoonmaak

Wil jij deel uitmaken van het schoonmaak team van Museum Boijmans van Beuningen? Je werklocatie depot Boijmans Van Beuningen , waar we als eerste museum onze bezoekers laten zien hoe wij onze kunst bewaren, conserveren en restaureren. Op de zesde etage is een restaurant waar je kunt lunchen en dineren. Als medewerker schoonmaak zorg je samen met een team van 7 enthousiaste collega’s voor een schoon gebouw.


Wij gaan graag met je in gesprek over de vacature van

Medewerker schoonmaak (10 uur per week, per direct)

Part-time · Rotterdam

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste collega die afspraken nakomt. Je vindt schoonmaken leuk en je vindt het fijn om mensen te helpen. We zoeken een collega die bereid is om in de weekenden en tijdens evenementen in de avond te werken.

Wat ga je doen?

Jij zorgt ervoor dat de bezoekers van het Depot terechtkomen in een schoon gebouw. Als medewerker schoonmaak ben je de ogen en oren van het bedrijf. Als je ziet dat er iets kapot is dan meld je dit bij de eerste medewerker schoonmaak. Daarnaast zorg je ervoor dat er genoeg voorraad is van jouw schoonmaakspullen en natuurlijk weet je hoe je de schoonmaakspullen moet gebruiken. Als je dit nog niet weet, dan zorgen wij ervoor dat je dat leert.

Soms wordt je gevraagd om extra te werken, bijvoorbeeld wanneer een collega ziek is of als er een groot evenement wordt georganiseerd.

Wat breng je mee?

-        Je vindt schoonmaken leuk.

-        Je komt op tijd en werkt netjes.

-        Je woont in (de buurt van) Rotterdam

-        Je spreekt Nederlands en/of Engels

-        Je vindt het niet erg om in de weekenden, feestdagen en avonden te werken.

-        Het verkrijgen van een ‘Verklaring Omtrent Gedrag’ is een voorwaarde, wij vragen die voor je aan.

Wij bieden

een salaris van €13,73 per uur. Ieder jaar krijg je in december een eindejaarsuitkering van 3,4% van je bruto jaarsalaris. Daarnaast krijg je in mei een vakantietoeslag van 8% van je bruto jaarsalaris. Je krijgt 27 vrije dagen (bij fulltime dienstverband), personeelskorting in daghoreca en museumwinkel en een pensioen bij ABP.  We vergoeden een museumkaart en met deze kaart kun je gratis naar 450 musea in Nederland.

Interesse

Zie jij jezelf werken als medewerker schoonmaak? Dan komen we graag met je in contact.
Solliciteren kan via onderstaande button.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Carolee Tidjan, eerste medewerker schoonmaak, via carolee.tidjan@boijmans.nl  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.