Medewerker beveiliging

Solliciteer nu

Medewerker beveiliging

Wil jij deel uitmaken van de afdeling Bedrijfsbeveiliging van Museum Boijmans van Beuningen? Je werklocatie is het in november 2021 geopende depot Boijmans Van Beuningen, waar we als eerste museum onze bezoekers laten zien hoe wij onze kunst bewaren, conserveren en restaureren. En op de zesde etage, met een prachtig uitzicht over Rotterdam, hebben we onze eigen dag- en avondhoreca. Heb jij een beveiligersdiploma II en ben je van nature een op en top gastvrouw/gastheer zonder daarbij het veiligheidsaspect uit het oog te verliezen? 

Dan gaan wij graag met je in gesprek over de vacature van

Medewerker beveiliging (32 uur per week, per direct) 

Part-time · Rotterdam

Wie zoeken wij?

Je bent een enthousiaste beveiliger, in het bezit van het beveiligersdiploma 2 die het maximale uit zichzelf weet te halen. Je hebt een professionele, gastvrije houding en uitstraling en je zorgt dat onze bezoekers zich welkom voelen, natuurlijk hou je daarbij oog voor de veiligheid. Je kan goed samenwerken en je bent flexibel inzetbaar. En natuurlijk heb je affiniteit met de culturele sector. 

Wat ga je doen?

Als beveiliger bij Depot Boijmans Van Beuningen ben je te allen tijde gastheer/gastvrouw. Dat doe je zowel vanuit de meldkamer, maar ook vanaf de diverse posities in het depot. Toegangscontrole, bezoekersregistratie, het aansturen van de deuren en het proactief gebruiken van CCTV behoren tot je taken. Samen met je collega’s zorg je voor de beveiliging en veiligheid van mensen, kunst en de werkprocessen. De werkzaamheden vinden 24/7 plaats, wat verschillende werktijden met zich meebrengt. Zo zijn er dag-, avond- en nachtdiensten en werk je ook om het weekend. 

Wat breng je mee?

- Je bent in het bezit van het diploma beveiliger 2 en je bent van onbesproken gedrag

- Je bent van nature zeer klant- en servicegericht

- Je bent communicatief sterk, proactief, oplossingsgericht en stressbestendig

- Je woont in (de buurt van) Rotterdam en je bent flexibel inzetbaar

- Je spreekt uitstekend Nederlands

- Het verkrijgen van een VOG en een beveiligingspas is een voorwaarde 

Wij bieden

Een interessante functie in een aantrekkelijke werkomgeving bij een museum van wereldklasse. Salariëring vindt plaats volgens de museum-cao ( €2.142,- maximaal €2.567,- op basis van 36 uur per week). We kennen een eindejaarsuitkering van 3,4%, vakantietoeslag van 8%, 27 vrije dagen (bij fulltime dienstverband), personeelskorting in daghoreca en museumwinkel, pensioen bij ABP.

(Het is ook mogelijk om voor 16 uur of 24 uur per week in dienst te treden.) 

Interesse

Spreekt deze rol je aan? Dan komen we graag met je in contact.
Solliciteren kan tot en met 10 juni 2022 via onderstaande link.

De gesprekken vinden plaats in de tweede helft van mei.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Meer informatie

Voor vragen over de functie, kan je contact opnemen met Bas Meyer, Hoofd BBV via bas.meyer@boijmans.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.