Lunchkok

Solliciteer nu

Lunchkok

Werken op een bijzondere locatie?


Midden in het museumpark in Rotterdam ligt het depot Boijmans Van Beuningen. Het depot is het eerste publiekstoegankelijke kunstdepot ter wereld en heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Als bezoekers de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen nog een bijzondere ervaring. Daar, op het dak van het depot, heb je niet alleen uitzicht op het panorama van de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase.

Overdag serveert Renilde een goede lunch van broodjes, salades en soepen, exclusief voor de bezoekers van het depot. In de avond is het restaurant open voor iedereen en kiezen de gasten voor een gastronomisch menu carte blanche vanaf 4 gangen. De keuken kookt met de seizoenen mee en maakt zo veel mogelijk gebruik van lokale producten die we afnemen van een selecte groep leveranciers. Naast lunch en diner verzorgen we ook de verschillende evenementen die plaatsvinden in zaal Coert en elders in het gebouw.


Ter versterking van het team zijn wij op zoek naar een

Lunchkok (38 uur)

Full-time / Part-time · Rotterdam


Wie zoeken wij?

Je hebt ervaring met werken in dag horeca en doet dit ook graag met een team. Je houdt van de hectiek van een drukke lunch, maar je behoudt wel het overzicht en de kwaliteit. Daarnaast ben je leergierig, werk je graag met verse producten en werk je het liefst overdag

Wat ga je doen?

Je zal voornamelijk worden ingezet tijdens de dagdiensten van het restaurant waarbij je met 2 collega’s ook de MEP draait voor de lunch. Er zullen ook regelmatig evenementen plaatsvinden in het depot en daarvoor zal je het culinair verzorgen. Indien nodig zal je ook de MEP voor diner oppakken. Na de dienst ben je verantwoordelijk voor het opruimen en schoonmaken van jouw werkplek. De lunchkaart verandert regelmatig, je denkt mee over nieuwe items op het menu en overlegt deze met de (sous) chef.

Wat bieden wij?

• Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving

• Een salaris conform de horeca CAO, afhankelijk van ervaring

• Een vergoeding van een museumjaarkaart, waarmee je verschillende museums door het hele land kan bezoeken

• Deelname aan activiteiten van het Boijmans zoals rondleidingen in het depot

Interesse?
Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Boijmans Van Beuningen erkent het belang en de noodzaak van diversiteit in de organisatie en streeft naar een evenwichtig samengesteld personeelsbestand, conform de Code Diversiteit en Inclusie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.