Floormanager Horeca

Solliciteer nu

Floormanager Horeca


In november 2021 opende het depot Boijmans Van Beuningen zijn deuren voor het publiek. Het depot heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur en is het eerste publiekstoegankelijke kunstdepot ter wereld! Als bezoekers de lift naar de zesde verdieping nemen, wacht hen nog een bijzondere ervaring. Daar, op het dak van het depot, heb je niet alleen uitzicht op het panorama over de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase.

Overdag opent Renilde exclusief voor de bezoekers van het depot en serveren we goede koffie, huisgemaakte patisserie en een eenvoudige lunch met verse broodjes, salades en soep. Na 18:00 uur is Renilde bereikbaar voor iedereen en kiezen de gasten voor een menu carte blanche vanaf 4 gangen. Er wordt gekookt op hoog niveau en voor de gerechten maken we zo veel mogelijk gebruik van lokale producten uit het seizoen. Wijnen spelen daarbij een voorname rol zodat wij onze gasten een complete beleving en een fijne avond bezorgen.

Naast Renilde beschikt het depot over zaal Coert die beschikbaar is voor evenementen variërend van een bedrijfspresentatie tot een bruiloft.

Werken in het depot is ieder dag anders. De ene dag werk je tijdens de drukke lunch, de dag erna geef je uitleg over het menu carte blanche tijdens het diner om vervolgens mee te draaien tijdens een van de velen high end events.


Wil jij werken in een dynamische omgeving en onderdeel worden van ons hechte team? Wij zijn op zoek naar een


Floormanager Horeca (Parttime/Fulltime)

Full-time / Part-time · Rotterdam

Wie zoeken wij?

Je bent een geboren gastheer/vrouw en je weet jouw team positief te motiveren en te inspireren. Een ondernemende instelling combineer je met kennis van het vak en daarnaast houd je van lekker eten en drinken. Je maakt onderscheid tussen hoofd- en bijzaken en je houdt het overzicht op soms drukke, hectische dagen.

Wat ga je doen?

Als floormanager ben je met jouw team verantwoordelijk voor een gastvrij ontvangst in restaurant Renilde of tijdens een evenement. Je bent op de vloer het aanspreekpunt voor zowel de gasten, de keuken en alle medewerkers bediening. Je stuurt het team aan en coördineert de efficiënte uitvoering van de verschillende taken. Je bereidt jouw dienst voor, beheert de voorraad, controleert de reserveringen, doet bestellingen, je sluit de dienst zelfstandig af en je zorgt voor een correcte financiële afhandeling. Tijdens evenementen draai je mee als (assistent-) party manager in zaal Coert. Je werkt samen met andere floormanagers, voert periodiek overleg met de operationeel manager en ondersteunt haar bij administratieve taken.

Wat breng je mee?

• Je bent gastvrij, enthousiast, oplossingsgericht en doortastend

• Kennis van wettelijke richtlijnen op het gebied van bedrijfshygiëne, voedingsmiddelenhygiëne (HACCP), persoonlijke hygiëne en veiligheid is een must

• Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie

• Een relevant afgeronde MBO opleiding is een pre

• Kennis van verschillende koffiebereidingen is een must

• Je hebt ervaring met (horeca) kassasystemen

Wij bieden

• Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving

• Een salaris binnen schaal V van de horeca CAO, afhankelijk van ervaring

• Een vergoeding van een museumjaarkaart, waarmee je verschillende museums door het hele land kan bezoeken

• Deelname aan activiteiten van het Boijmans zoals rondleidingen in het depot

Interesse?
Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Wendy Persoon, operationeel manager, wendy.persoon@boijmans.nl 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.