Afwasser

Solliciteer nu

Afwasser

In november 2021 is op de 6e verdieping van het unieke Depot Boijmans Van Beuningen restaurant Renilde geopend. Depot Boijmans Van Beuningen is het eerste publiekstoegankelijke depot ter wereld! Het depot heeft een (letterlijk) schitterend exterieur en een spectaculair interieur. Op het dak van het depot heb je niet alleen uitzicht op het panorama over de stad, er is ook restaurant Renilde, prachtig gelegen in een groene oase. 

Bij restaurant Renilde serveren we overdag een lekkere bak koffie of een ander drankje, zoetigheid en een goede lunch met mooie salades en lekker brood exclusief voor de bezoeker van het depot. Vanaf 18:00 uur is het restaurant Renilde bereikbaar voor iedereen en kiezen de gasten voor een menu carte blanche vanaf 3-gangen. De keuken staat onder leiding van Chef-kok Jim de Jong. Er wordt gekookt op hoog gastronomisch niveau en voor de gerechten maken we zo veel mogelijk gebruik van lokale, seizoen producten. Wijnen spelen daarbij een voorname rol zodat wij onze gasten een complete beleving en een fijne avond bezorgen. Daarnaast beschikt het depot over zaal Coert die beschikbaar is voor evenementen.

We bouwen aan een leuk, dynamisch team. Lijkt het jou leuk om samen met ons dit uit te bouwen?

We zijn op zoek naar een

Afwasser

• Ervaring in vergelijkbare spoelkeukens is een vereiste

• Je werkt tijdens lunch of diner

• Je werkt schoon en efficiënt

• Je staat open om te leren in een keukenteam van topklasse

Part-time · Rotterdam


Wij bieden een salaris conform de horeca CAO en een kans om te werken op een unieke plek met een gezellig en ervaren team.

Interesse?

Reageer zo snel mogelijk uitsluitend via onderstaande button.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid, geven wij de voorkeur aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen onze organisatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.