Adviseur P&O

Solliciteer nu

Adviseur P&O

Museum Boijmans Van Beuningen bezit een collectie met grote cultuurhistorische waarde van wereldniveau. In 2019 is het museum een noodzakelijke periode van renovatie en vernieuwing ingegaan. Deze zal naar schatting zeven jaar in beslag nemen. Het programma loopt door in deze Transit-periode en de beroemde museumcollectie blijft zichtbaar bij de buren en in Rotterdamse schoolklassen. Ook reist de collectie naar de wereldtop van musea. Ondertussen vordert de bouw van Depot Boijmans Van Beuningen, het eerste publiek toegankelijke kunstdepot ter wereld dat in 2021 opent en waar de 151.000 kunstwerken veilig worden getoond en verzorgd. 


Omdat onze P&O Adviseur met zwangerschapsverlof gaat zoeken we voor een periode van 5 maanden een enthousiaste vervanger.

P&O Adviseur (24 uur per week, tijdelijk van 1 mei 2020 tot 1 oktober 2020)

PART-TIME · ROTTERDAM

Wat breng je mee?

Je hebt minimaal 3 jaar ervaring binnen P&O en je hebt een afgeronde opleiding Personeel en Arbeid of Human Resources management op HBO niveau. Je voelt je thuis in een dynamische, veranderende omgeving. Flexibiliteit is een must, maar je werkt planmatig en nauwkeurig. Je beheerst het officepakket uitstekend en je hebt ervaring met AFAS, misschien zelfs met de implementatie daarvan. Je bent klantgericht, integer en je beschikt over goede contactuele eigenschappen. Je vindt het leuk bij te dragen aan de verdere professionalisering van de afdeling P&O. En natuurlijk ben je integer, pro-actief en oplossingsgericht en heb je affiniteit met kunst.

Wat ga je doen?

Per 1 januari 2020 zijn we overgestapt op een nieuw salaris en HR systeem, AFAS. Het salarisdeel en een deel van de HR-workflows zijn ingericht en geïmplementeerd. Dit jaar volgt de inrichting van de rest van het HR systeem, de uitwerking van diverse HR processen en de daaruit voortvloeiende workflows, daar lever jij een belangrijke bijdrage aan. Zowel in de voorbereiding als de uitvoering. Je maakt deel uit van de projectgroep ERP.

Daarnaast draag je mede zorg de HR administratie, zoals bijvoorbeeld het juist aanleveren van salaris- en personeelsmutaties. Je controleert de (extern ondergebrachte) salarisverwerking, je bewaakt de wet Poortwachter en zorgt voor een goed lopend verzuimproces, en je bent vraagbaak omtrent alle HR gerelateerde zaken.

Functie-eisen

• Je bent klantgericht en bent communicatief vaardig in woord en geschrift

• Afgeronde opleiding Personeel en Arbeid of Human Resource Management

• Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie

• Je hebt ervaring met de salarisadministratie, PDL is een pre

• Je hebt kennis van en ervaring met AFAS, bij voorkeur ook met de implementatie

• Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met wisselende situaties

• Je werkt planmatig en gestructureerd, je bent resultaatgericht.


Wij bieden

Een interessante functie in een aantrekkelijke werkomgeving bij een museum van wereldklasse. Salariëring vindt plaats volgens de museum-cao en is marktconform.

Solliciteren kan tot en met  22 maart  2020. 

Voor Museum Boijmans Van Beuningen staat gezondheid en veiligheid van publiek en medewerkers voorop. Ten gevolge van de recente ontwikkelingen van COVID-19 en de daarmee samenhangende aangekondigde maatregelen, zal de selectieprocedure later starten dan gepland. Nadere berichtgeving hierover volgt.

Museum Boijmans Van Beuningen onderschrijft de Code Culturele Diversiteit. In geval van gelijke geschiktheid zullen wij de voorkeur geven aan een kandidaat die complementair is aan de (culturele) diversiteit binnen de organisatie. 

Reageer uitsluitend via onderstaande button.

Meer informatie

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anneke Staal, Hoofd P&O, via Staal@boijmans.nl. 

De eerste ronde gesprekken zijn gepland op dinsdag 24 maart, de tweede gespreksronde vindt plaats op vrijdag 27 maart.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.