Zelfstandig werkend kok

Solliciteer nu

Zelfstandig werkend kok

Museum Boijmans Van Beuningen is een museum met collecties op internationaal niveau. Het museum bezit een unieke verzameling en organiseert tentoonstellingen in binnen- en buitenland. Jaarlijks ontvangt het museum zo’n 300.000 bezoekers. 1,3 miljoen mensen volgen ons via social media. Met de bouw van het Collectiegebouw breekt er een nieuwe fase aan in de geschiedenis van het museum. Over drie jaar opent in Rotterdam, stad van toekomst en verbeelding, het eerste publiek toegankelijke museumdepot ter wereld. En een restaurant op het dak!

De afdeling horeca is verantwoordelijk voor de service en kwaliteit van twee horeca gelegenheden en een breed scala aan evenementen. Voor ons full service lunch restaurant in Museum Boijmans Van Beuningen met 100 zitplaatsen is onze keukenbrigade op zoek naar:

Zelfstandig werkend kok (flexibel)PART-TIME · ROTTERDAM

Profiel

Je bent een zelfstandig werkend kok met liefde voor het product. Je bent positief, werkt gastgericht en maakt graag deel uit van een team dat streeft naar optimale gastvrijheid. Je gaat goed om met sterk wisselende bezettingsgraden van het restaurant en je blijft het overzicht houden op soms hectische dagen. Ervaring bij middelgrote (lunch-) zaken is een pre.

Taken en verantwoordelijkheden

Als zelfstandig werkend kok werk je volgens vaste afspraken met betrekking tot ingrediënten, recepturen, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Je draait de lunchshift zelfstandig of samen met een collega. Je denkt mee over nieuwe gerechten en vormt een goed team binnen de keuken, maar ook met de bediening, Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van productie- en bereidingswerkzaamheden, bestellingen, ingangscontroles, controles op derving en uiteraard de benodigde schoonmaakwerkzaamheden volgens HACCP richtlijnen. Je rapporteert aan de Chef Kok.

Functie-eisen

•  je bent een liefhebber en communicatief sterk

• je bent graag onderdeel van een team

• een afgeronde MBO koksopleiding is een pre

• minimaal 2 jaar relevante werkervaring

• ervaring in druk bezochte dag attractie bedrijven een pre

• kennis en ervaring met werken volgens HACCP richtlijnen


Wij bieden

Een leuke functie in een dag-horeca bedrijf in een museum van wereldklasse. Ons keukenteam biedt afwisselend werk in een professionele omgeving waarin gewerkt wordt met verse ingrediënten en seizoensproducten. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor eerste instantie een jaar. Salariëring vindt plaats volgens de Leisure CAO en is marktconform.

Reageer uitsluitend via onderstaande button.

Meer informatie

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Tim Zwart, chef-kok, via zwart@boijmans.nl

De eerste gesprekken zijn gepland medio maart.